Baigęs Virėjo modulinę profesinio mokymo programą, tapsiu kvalifikuotu darbuotoju, gebančiu savarankiškai gaminti, apipavidalinti ir patiekti patiekalus, įvertinti patiekalų kokybę, tvarkyti dokumentaciją. Įgijęs virėjo kvalifikaciją, galėsiu dirbti virėju įvairių tipų maitinimo paslaugas teikiančiose įmonėse – restoranuose, baruose, viešbučiuose, kavinėse, valgyklose, užkandinėse.

Mokslas truks 3 metus.

Mokymosi procese ypatingas dėmesys skiriamas praktiniam mokymui. Jie vykdomi Margaritos Rimkevičaitės profesinio rengimo centro praktinio mokymo klasėse. Centras turi didelę europinių projektų patirtį, todėl gerai besimokantiems mokiniams suteikiama galimybė stažuotis įvairių Europos Sąjungos šalių verslo ir viešosiose įmonėse.

Įvadas į darbo rinką – tai baigiamasis programos modulis. Jo metu suteikiama galimybė įsivertinti savo gebėjimus realioje darbo vietoje vienoje iš maitinimo įstaigų, pademonstruoti įgytas kompetencijas, susipažinti su būsimo darbo specifika.

EnglishLithuanian